LC Leppävirta ladytoiminta

LC Leppävirran puolisotoiminta (ladytoiminta) on perinteisesti vilkasta. Tapaamme usein samaan aikaa kuin veljet, osallistujia on yleensä kymmenestä kahteenkymmeneen. Osallistumme myös veljien kanssa yhteiselle aterialle ja näin voimme keskustella myös yhteisistä aktiviteeteista. Suunnittelemme ladytoiminnan yleensä syksyn ensimmäisessä tapaamisessa. Silloin selviää kuinka aktiivisesti sen vuoden presidentin puolisolla on mahdollisuus olla toiminnassa mukana. Aina se ei ole mahdollista, niinpä ensimmäisessä tapaamisessa sovitaan, kuka vastaa mistäkin tapaamisesta tai toiminnasta. Asiat ovat hoituneet hyvin myös niin, että tehdään asiat yhdessä.

Toimintakausi 2019 - 2020

Kuluvalla toimintakaudella ladytoimintaa vetää presidentti Antin lady Marja.
Toiminta on ollut vilkasta alkaen Valoa ja Virtaa tapahtumasta jatkuen syysmarkkinoilla ja kahvitusten hoitamisella
paikallisen K-Supermarket kauppiaan asiakastilaisuuksissa. Lahjoituksia ja avustuksia on jaettu päiväkodeille sekä seurakunnan diakoniatyölle.

Ladyt tarjoilemassa glögiä K-supermarketissa 29.11. Kuvassa Aini, Eeva, Sinikka, Hannele, Joulupukki, Sirpa ja Arja.

Kuvassa ladyt Marja, Aini ja Merja hoitamassa kahvitusta K-supermarketissa 12.4.2019.Laskiaisena Lions Ladyt kokoontuivat lady Eevan luona Lippahivossa suunnittelemassa tulevia tapahtumia. Pöydän ääressä Aini, Hannele, Arja, Sinikka, Eeva, Merja, Toini, Pirjo ja kuvaajana Sirpa.

Lokakuussa lahjoitus päiväkodeille

Ladyt lahjoittivat Hannu Moilasen kuvaamat lumoavat Saarikettu kuvakirjat Leppävirran päiväkodeille. Kirjat vastaanotti päiväkodin johtaja Anne Vepsäläinen yhdessä pienten päiväkotilasten kanssa. Kirjat  luo-vuttivat Ladyt Aini Räsänen ja Sirpa Hakala-Kosunen.

K Marketissa kahvitarjoilu

 Ladyt olivat uuden kauppiaan tervetulokahvitusta hoitamassa. Onnea Pasasille ja tervetuloa Leppävirralle.

Kakkua tarjoilemassa Lady Sinikka Kupiainen